Voor
scheurherstel

Voor het verbeteren van uw woning ben je bij Smulders Renostuc op de juiste plek, wij hebben al tal van huizen van scheuren meegemaakt en hersteld.

Schadeherstelwerkzaamheden

Een voor ons dagelijks terugkerend werk scheurherstel. Hierdoor hebben we de juiste expertise en ervaring in huis om de scheur in jouw gevel te herstellen en wel op een dergelijke wijze dat nadien vrijwel niets meer te zien is van het herstelwerk. Met behulp van bewapening zullen we de scheur in jouw muur herstellen en krachtig maken. Dit doen we met spiraalvormige ankers ook wel “wokkels” genoemd. De ankers worden op verschillende lagen in het metselwerk verwerkt en dan wel in de voeg. Hierdoor kan onze applicator zorgen voor een bijna onzichtbaar herstel van jouw gevel. Hierbij word rekening gehouden met bestaande situaties zoals kleur steen en voeg maar ook het patina van de steen krijgt aandacht indien nodig.

Waarom kiezen voor Smuldersrenostuc?

Vakmanschap
100%
Oog voor kwaliteit
100%
Ervaring
100%
Werkzaam door heel Nederland
100%
+
Gerealiseerde projecten
+
Jarenlange ervaring
+
Positieve referenties
+
5 tot 12 jaar garantie

Ons laatste project

— Andrew Smulders —

01

#

02

#

03

#

04

#

05

#

05

#

01

#

02

#

03

#

04

#

05

#

06

#

Onze aanpak

Bij elk renovatie- of verbouwproject gaan wij – vanaf het eerste idee tot en met de realisatie – samen met jou stap voor stap op weg naar een perfect eindresultaat. Daarbij is dit ons plan van aanpak:

Onze aanpak

Bij elk renovatie- of verbouwproject gaan wij – vanaf het eerste idee tot en met de realisatie – samen met jou stap voor stap op weg naar een perfect eindresultaat. Daarbij is dit ons plan van aanpak:
Ben je voor jouw renovatie of verbouwing op zoek naar een betrouwbare en professionele partner? Aarzel dan niet en bel of mail ons gerust. Wij staan voor jou klaar!
Zodra je contact met ons hebt gezocht, maken wij zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak met jou. Daarbij inventariseren wij eerst al jouw wensen met betrekking tot het bouwproject. Op basis daarvan maken wij vervolgens een zo nauwkeurig mogelijke kostenindicatie. Wij maken graag kennis met jou!
Na onze persoonlijke kennismaking ontvangt je van ons per mail een vrijblijvende offerte met daarin een nauwkeurige kostenspecificatie van jouw renovatie- of verbouwproject. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Wanneer je het helemaal eens bent met ons voorstel en je de offerte goed gekeurd hebt, kan de uitvoering van jouw bouwproject beginnen. Wij gaan graag voor jou aan de slag. Snel en vakkundig, zodat je verzekerd bent van een perfect eindresultaat!

Laten we samenwerken!